Nye two-tone varianter forsterker en av Longines sine ledende kolleksjoner, HydroConquest. Longines HydroConquest Two-Tone har ekte karakteristikker fra sportsklokker inspirert av dykkeverdenen, og kombinerer ytelse med stil. De blå, grå, sorte og grønne variantene i denne kolleksjonen er komplementert av tofargede varianter i stål og rosé PVD eller stål og gult PVD for et ekstra snev av eleganse.

Miljøbilde: Longines HydroConquest Two-Tone

Longines HydroConquest Two-Tone viderefører suksessen

HydroConquest-kolleksjonen tar imot varianter av rosé og gult PVD for å fullføre denne emblematiske kolleksjonen til Longines. Siden kolleksjonen ble oppdatert i 2018, anfører modellene fra denne serien estetikken og de funksjonelle karakteristikkene ved dykkerklokker, og adresserer forventingene til undervannsentusiaster. I varianter av blå, grå, sort og grønn beskjeftiger hvert ur et strømlinjeformet design med en keramisk bezel i samme farge som urskiven.

De grønne, sorte og blå variantene er nå tilgjengelig i tofarget stål og gult PVD, og de grå, sorte og blå variantene er tilgjengelig i stål og roségull PVD. Disse sportslige urene er også tilgjengelig på en sort, blå eller grønn gummireim. Et stort utvalg av nyanser og overflater er tilgjengelig i denne kolleksjonen, for å passe håndleddene til dem som søker etter eventyr, fra storbyen til havets dybder.

Med inspirasjon fra vannsportens verden, skiller urene fra HydroConquest seg ut med sin dristige stil, og de er designet for å appellere til krevende idrettsutøvere. Vannresistent til 300 meter, en enveis dreibar bezel, skrukrone og skrudd baklokk, og en dobbel foldespenne med sikkerhetslås og integrert dykkerforlenger er funksjonene som fremhever kjennetegnene til denne kolleksjonen.

Med en grå, blå eller sort sunray eller en matt grønn skive, er begge de tofargede variantene av HydroConquest-kolleksjonen utstyrt med et eksklusivt automatisk urverk (L888.5), med 72 timer gangreserve og en anti-magnetisk balansefjær i silikon for å garantere høy presisjon og lengre levetid.

Se alle modeller

Longines har hatt base i Saint-Imier i Sveits siden 1832. Kompetansen i urmakerfaget reflekterer en sterk dedikasjon til tradisjon, eleganse og ytelse. Med mange års erfaring som urmaker for verdensmesterskap i ulike sportsgrener og som partner av internasjonale idrettsforbund, har Longines knyttet solide og varige bånd med sportsverdenen gjennom årene. Longines er kjent for elegante ur, og er medlem av Swatch Group Ltd, verdens ledende produsent av horologiske produkter. Med det vingede timeglasset som sitt emblem, har merket utsalgssteder i over 150 land.

Shop Longines

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hopp rett ned til innholdet