DS Super PH500M, Special edition

En dykkerklokke med historie og karakter.

En retro stil og en blikkfangene oransje skive som vil fange blikk, PH500M er klokken for de som liker å dykke og skille seg ut. Klokken er inspirert av en modell fra 1969, men med moderne oppgraderinger som antimagnetisk Nivachron ™ balansefjær, og den er vanntett ned til 500 meter. Den tyske dykkeklubben VDST Assosiasjon for Tyske sportsdykkere, har satt sitt godkjenningsstempel på denne utgaven.

Den originale modellen fra 1960 tallet

På 60 tallet hadde Certina klokker allerede et godt omdømme som solide vann avstøtende klokker. I 1969 var fire forskere en del av eksperimentet Tektite I, hvor de bodde 2 måneder i er forskingstank under vann. Under dette eksperimentet hadde de fire forskerne på seg DS-2 Super PH500M. De gav klokken topp karakter. Noe som førte til DS konseptet, Double Security.

En verdig oppgradering: DS Super PH500M

Sammenlignet med den originale er den nyeste versjonen tro mot sin forgjenger. Klokkens bezel, kan kun roteres med lett trykk og bare i en retning. Dette er en sikkerhetsfunksjon designet for å forhindre endringer på dykketiden. I dag som før har klokken ripesikkert safirglass, skru krone og skrudd bakklok gjør at den er vanntett ned mot 500 meter. Den oransje skiven henter inspirasjon fra den originale, det gir den nye modellen et særegen utseende. Og optimal syndighet under vann.  Klokken kommer med en sort gummireim med bølge mønster, og en separat dykke utvidelse.

Teknisk informasjon

Tikkende inne i klokken som møter ISO 6425 dykker standard er et moderne automatisk Powermatic 80 ur, med reserve tid opp til 80 timer. Takkevære Nivachron ™ balansefjær er klokken immun mot påvirkningen av magnetiske felt. En fordel når man dykker og til hverdags.

Samarbeid med VDST

The Association of German Sports Divers ble grunnlagt I 1954. Med 100 dykkerskoler og senter, 17 regionale dykkerforeninger og 83 701 medlemmer er de en av de største og eldste sportsdykker foreningene i verden. Certina og VDST har en delt kjærlighet for hva som skjer under vann, en lang historie innen sportsdykking, og jakten på relabilitet. Alt dette er en del av DS Super PH500M Special Edition. En modell Certina lanserer i samarbeid med VDST.

OPPDAG CERTINA DS SUPER PH500

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *